24.02.2022

23.02.2022

22.02.2022

21.02.2022

18.02.2022

17.02.2022

16.02.2022

15.02.2022

14.02.2022

11.02.2022

10.02.2022

09.02.2022

08.02.2022

07.02.2022

04.02.2022

03.02.2022

02.02.2022

01.02.2022

Додаток 13

до норм харчування узакладах освіти та дитячих закладахоздоровлення та відпочинку, затверджених ПОСТАНОВОЮ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 24 березня 2021 р. № 305
ІНФОРМАЦІЯ про вміст речовин та готові страви/вироби, які призводять до алергічних реакцій або непереносимості
Індекс алергену або непереносимої речовиниРозшифровка індексів алергенів або непереносимих речовин
Гглютен або його сліди
Ллактоза
{Позицію виключено на підставіПостанови КМ№ 871 від 18.08.2021}
ЗПзлакові продукти
РПракоподібні продукти
Яяйця
Рриба
Аарахіс
СБсоєві боби
МПмолочні продукти
ГХгоріхи
Сселера
ГЦгірчиця
Ккунжут
ЛПлюпін
Ммолюски
__________Примітки:1. Інформація про наявність у складі готової страви/виробу алергену або непереносимої речовини обов’язково зазначається в меню відповідним індексом в дужках після назви готової страви/виробу (наприклад, сирники із сметаною (Л, МП), що вказує на наявність у страві лактози та молочних продуктів).
2. Інформація з розшифровкою індексів алергенів або непереносимих речовин розміщується біля меню.

{Додаток 13 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ№ 871 від 18.08.2021}

Норми про вміст речовин та готові страви/вироби, які призводять до алергічних реакцій або непереносимості

Кiлькiсть переглядiв: 0